Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Očkovacie centrá v Trnavskom kraji pracujú aj počas víkendu

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Všetky tri VOC sú otvorené od 8.00 h do 18.00 h, pričom dopoludňajšie hodiny sú vyhradené predovšetkým registrovaným záujemcom, popoludní dostanú vakcínu aj neregistrovaní.

Trnava 8. januára (TASR) – Veľkokapacitné očkovacie centrá (VOC) v Trnavskom samosprávnom kraji pracujú aj počas víkendu. V sobotu budú otvorené v Trnave, Dunajskej Strede i v Skalici.

Ako informoval Trnavský samosprávny kraj (TTSK), prvýkrát sa môžu dať očkovať proti ochoreniu COVID-19 aj deti vo veku od piatich do 11 rokov. Po piatkovom (7. 1.) očkovaní v Trnave dostanú v sobotu vakcínu aj deti v Dunajskej strede a Skalici. Všetky tri VOC sú otvorené od 8.00 h do 18.00 h, pričom dopoludňajšie hodiny sú vyhradené predovšetkým registrovaným záujemcom, popoludní dostanú vakcínu aj neregistrovaní.

VOC v Trnave sa nachádza v priestoroch Strednej odbornej školy (SOŠ) elektrotechnickej na Sibírskej ulici. V Dunajskej Strede sa očkuje v SOŠ rozvoja vidieka na Námestí sv. Štefana. VOC v Skalici je v Strednej zdravotníckej škole na Lichardovej ulici. Očkuje sa vakcínou Comirnaty od Pfizer/BioNTech a v Dunajskej Strede od 12.00 h aj vakcínou od Moderny. V nedeľu 9. januára sa očkuje v trnavskom a dunajskostredskom VOC.