Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Očkovanie proti COVID-19 v Šali pokračuje počas týždňa i cez víkend

Archívna snímka. Foto: TASR/AP

Okovať sa budú registrovaní i neregistrovaní záujemcovia.

Šaľa 1. decembra (TASR) – Očkovanie proti ochoreniu COVID-19 pokračuje v Šali i v okolitých obciach aj tento týždeň. Vo veľkokapacitnom centre v priestoroch Polikliniky NSK v Šali budú opäť očkovať počas soboty aj nedele (4. - 5. 12.) prvou, druhou i treťou dávkou. Podávať sa budú vakcíny od spoločností Pfizer/BioNTech, Moderna i Johnson & Johnson.

Ako informovala radnica, očkovať sa budú registrovaní i neregistrovaní záujemcovia. „Organizátor očkovania Nitriansky samosprávny kraj však prosí všetkých, aby sa pre urýchlenie celého procesu registrovali cez portál: https://portal.agel.sk/home. Neregistrovaným záujemcom nevedia vakcínu garantovať, očkovať budú podľa kapacít,“ uviedla Erika Kollerová z Mestského úradu v Šali.

Ako pripomenula, vďaka mobilnej očkovacej jednotke bude aj tento týždeň prebiehať vakcinácia v kultúrnych domoch v okolitých obciach. „V stredu (1. 12) v Tešedíkove, vo štvrtok (2. 12.) v Šoporni, v piatok (3. 12.) v Kráľovej nad Váhom a v sobotu v šalianskej mestskej časti Veča. V nedeľu sa bude očkovať aj v priestoroch Obecného úradu v Nedede,“ doplnila Kollerová.