Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Regióny

Odberné miesto na antigénové testovanie bude aj v Leviciach

Ilustračná snímka. Foto: EASYFOTO TASR - Lukáš Mužla

Hasičský a záchranný zbor sprevádzkuje odberné miesta na antigénové testovanie obyvateľov v 25 zelených okresoch na Slovensku.

Levice 9. novembra (TASR) – Odberné miesto na antigénové testovanie bude v Leviciach od pondelka zriadené aj na Požiarnickej ulici v hasičskej stanici okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru. „Podľa informácií z krízového štábu je odberné miesto už takmer pripravené, dolaďujú sa detaily. V pondelok odporúčam návštevu po 16.00 h, otvorené bude do 20.00 h. Vopred však upozorňujem na problém s parkovaním,“ uviedol primátor Levíc Ján Krtík.

Hasičský a záchranný zbor sprevádzkuje odberné miesta na antigénové testovanie obyvateľov v 25 zelených okresoch na Slovensku vo vlastnej réžii. Odberné miesta budú prevažne v hasičských staniciach okresných riaditeľstiev Hasičského a záchranného zboru, odbery budú vykonávať hasičskí záchranári. Odberné miesta budú od utorka (10. 11.) až do piatka (13. 11.) otvorené od 12.00 h do 20.00 h.

Odberové miesto na antigénové testovanie zriadilo v Leviciach aj ministerstvo zdravotníctva. Nachádza sa na Ulici SNP číslo 19. Testuje sa tam od 10.00 h do 12.00 h.