Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

Okresy Topoľčany aj Zlaté Moravce hlásia pokojný priebeh volieb

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Všetko ide hladko, nemuseli sme riešiť žiadne závažné podnety, uviedla zapisovateľka Okresnej volebnej komisie v Topoľčanoch Zuzana Chudá.

Topoľčany/Zlaté Moravce 30. septembra (TASR) - Priebeh predčasných parlamentných volieb je v severných okresoch Nitrianskeho kraja bezproblémový a pokojný. Bez incidentov zatiaľ prebiehajú voľby v Topoľčianskom aj Zlatomoravskom okrese.

"Všetko ide hladko, nemuseli sme riešiť žiadne závažné podnety. Zdá sa, že aj účasť bude pomerne vysoká, aj keď popoludní je trochu útlm, ale neskôr očakávame zasa veľký záujem voličov," uviedla zapisovateľka Okresnej volebnej komisie v Topoľčanoch Zuzana Chudá.

Bezproblémový priebeh hlási aj Okresná volebná komisia v Nitre, ktorá má na starosti aj okres Zlaté Moravce. "Voľby sú bez problémov a incidentov. Mali sme iba drobné administratívne podnety, ktoré sme okamžite vyriešili. V žiadnom okrsku sme sa nemuseli zaoberať problémami, pre ktoré by bolo nutné voľby prerušiť. Účasť sa zdá byť pomerne veľká," povedala predsedníčka okresnej volebnej komisie Michaela Grisbachová.