Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

OLO zabezpečí odvod odpadu aj v stredu, výnimku majú štyri ulice

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Dano Veselský

Náhradný odvoz z tejto lokality bude zabezpečený vo štvrtok (16. 9.).

Bratislava 13. septembra (TASR) – Bratislavská mestská spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) zabezpečí zber odpadu aj 15. septembra, teda na sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Výnimka sa týka len niektorých ulíc v okolí Horského parku, ktorá súvisí s návštevou pápeža Františka na Slovensku. TASR o tom informovala Linda Golejová z OLO.

"Odvoz zmesového komunálneho odpadu, triedeného odpadu a bioodpadu bude v stredu 15. septembra prebiehať bez zmeny, t. j. podľa bežného harmonogramu platného na tieto dni," ubezpečila Golejová.

Pripomenula, že sa to netýka ulíc Prokopa Veľkého, Novosvetskej, Lesnej a Nekrasovovej ulice, odkiaľ nebude možné v daný deň pre úplne uzávery komunikácií vykonať odvozy zmesového a triedeného komunálneho odpadu. OLO obyvateľom týchto ulíc žiada, aby zberné nádoby a vrecia na triedený odpad vykladali najneskôr v stredu večer. Náhradný odvoz z tejto lokality bude zabezpečený vo štvrtok (16. 9.).

V stredu však bude zatvorený zberný dvor OLO na Starej Ivanskej ceste. Rovnako zatvorený bude aj zberný dvor Rača. Zatvorené bude tiež zákaznícke centrum, v čase od 7.00 do 12.00 h zabezpečuje iba telefonické (02/50 110 111) a e-mailové (zakazka@olo.sk) vybavenie podnetov.