Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

OLO zabezpečí odvoz odpadu aj v stredu, výnimku majú 2 zberné dvory

Na snímke pracovníci spoločnosti OLO odvážajú komunálny odpad, triedený papier, zo smetných nádob v uliciach Starého mesta v Bratislave. Foto: TASR - Dano Veselský

Zároveň budú skrátené hodiny zákazníckeho centra dostupné od 7.00 do 12.00 h.

Bratislava 16. novembra (TASR) - Bratislavská mestská spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) zabezpečí v stredu (17. 11.) odvoz odpadu bez zmeny. Výnimkou sú niektoré prevádzky zberných dvorov, ktoré budú počas sviatku zatvorené. TASR o tom informovala Linda Golejová z OLO.

Zatvorenie prevádzky sa týka zberného dvoru OLO na Starej Ivanskej ceste 2 a dvor Rača na ulici Pri Šajbách 1. Odvoz zmesového komunálneho odpadu, triedeného odpadu (papier, plasty, sklo), záhradného bioodpadu, kuchynského bioodpadu a jedlých olejov a tukov bude v stredu prebiehať bez zmeny, teda podľa bežného harmonogramu platného na tento deň.

Zároveň budú skrátené hodiny zákazníckeho centra dostupné od 7.00 do 12.00 h. "Vybavuje výlučne e-mailové a telefonické požiadavky," uviedla Golejová.

Pripomenula, že Zariadenie na energetické využívanie odpadu (ZEVO) alebo bývalá Bratislavská spaľovňa z dôvodu pravidelnej technologickej odstávky do 19. novembra neprijíma odpad od externých zákazníkov.