Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Opitá vodička spôsobila nehodu pri Topoľčanoch, z miesta ušla

Ilustračné foto Foto: TASR

Vodička vozidla Renault Thalia jazdila po ceste III/1700, pričom sa pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke.

Topoľčany 16. novembra (TASR) – Vodička, ktorá v stredu v podvečerných hodinách spôsobila dopravnú nehodu v Ludaniciach v okrese Topoľčany, z miesta nehody ušla. Policajti ju krátko po nehode vypátrali, 45-ročná žena nafúkala viac ako dve promile alkoholu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Vodička vozidla Renault Thalia jazdila po ceste III/1700, pričom sa pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke. Narazila do vozidla Škoda Rapid, ktoré v tom čase odbočovalo.

Po dopravnej nehode vodička nezostala na mieste, ale v jazde pokračovala ďalej. Doma zaparkovala svoje rozbité auto vo dvore akoby sa nič nestalo, potvrdila polícia. Policajti ju krátko po nehode našli a podrobili dychovej skúške, ktorá mala pozitívny výsledok. Žena nafúkala 2,08 promile. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie a súčasne vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.