Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

OPITÝ VODIČ: Muž z Lendaku narazil do kopy snehu a auta

snímka z miesta nehody Foto: FB Polícia SR - Prešovský kraj

Privolaní policajti vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol, kde mu bol nameraný pozitívny výsledok s hodnotou 1,79 promile.

Kežmarok 27. januára (TASR) - Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili vo štvrtok (26. 1.) kežmarskí dopravní policajti 28-ročného muža z obce Lendak v okrese Kežmarok. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

"Obvinený muž v stredu (25. 1.) krátko pred 21.00 h viedol v obci Lendak osobné auto Renault Megan. Pri jednom z rodinných domov prešiel s vozidlom do protismeru, kde narazil do snehu. V jazde v protismere pokračoval chvíľu ďalej, avšak narazil do zadnej časti osobného auta Suzuki SX4, zaparkovaného pri inom rodinnom dome. Toto vozidlo sa následkom nárazu posunulo vpred a narazilo do zamrznutej kopy snehu," uviedol Džobanik s tým, že pri nehode sa nikto nezranil

Privolaní policajti vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol, kde mu bol nameraný pozitívny výsledok s hodnotou 1,79 promile. Policajti vodiča zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Celkové škody boli predbežne vyčíslené na 2500 eur.