Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

SKONČIL S PREVRÁTENÝM AUTOM VO DVORE: Opitý vodič nezvládol jazdu

Na snímke osobné auto značky Peugeot, ktoré riadil opitý 20-ročný vodič, skončilo prevrátené na streche v záhrade rodinného domu v obci Lednické Rovne v Púchovskom okrese. Foto: FOTO TASR - KR PZ v Trenčíne

Vodič pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti svojim schopnostiam zišiel mimo vozovky a narazil do stĺpa elektrického vedenia.

Lednické Rovne 18. júla (TASR) – Obvineniu z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky čelí 20-ročný vodič automobilu Peugeot. Pod vplyvom alkoholu zdemoloval elektrický stĺp a skončil s automobilom prevráteným na streche v záhrade rodinného domu. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

K nehode došlo v obci Lednické Rovne v Púchovskom okrese. Vodič pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti svojim schopnostiam zišiel mimo vozovky a narazil do stĺpa elektrického vedenia. "Po náraze došlo k zlomeniu stĺpa elektrického vedenia a vozidlo po náraze odhodilo do oplotenia rodinného domu a následne skončilo vo dvore prevrátené na streche," informuje polícia.

Mladému vodičovi namerali v dychu 1,6 promile alkoholu. Škoda na vozidle bola predbežne vyčíslená na 600 eur, na stĺpe elektrického vedenia asi 5000 eur, na oplotení vznikla škoda asi 500 eur a na verejnom osvetlení obce približne 300 eur.