Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Regióny

Partizánske si pripomenie 83. výročie svojho založenia

Ilustračné foto. Foto: TASR - Alexandra Moštková

Na Námestí SNP si budú môcť obyvatelia vypočuť koncert Therepethe band a Duchoňovcov. Podujatie vyvrcholí krátko pred 22:00 narodeninovým ohňostrojom.

Partizánske 3. septembra (TASR) – Partizánske si pripomenie 83. výročie svojho založenia. Program podujatia Narodeninové mesto v piatok a v sobotu ponúkne výstavu, koncerty a vyvrcholí ohňostrojom. Informoval o tom primátor Jozef Božik.

Program začne v piatok popoludní slávnostným mestským zastupiteľstvom v kine, na ňom samospráva ocení osobnosti, ktoré sa zaslúžili o dobré meno mesta. Pokračovať bude koncertom Ester Wiesnerovej na Námestí SNP.

Vernisážou výstavy tvorby Jozefa Košíka v sieni domu kultúry začne program podujatia v sobotu. Ten ponúkne i vystúpenie Smejka a Tanculienky na námestí, spomienku na zakladateľa mesta v Parku J. A. Baťu a koncert Simy, Kaliho a Petra Panna v dome kultúry. Na Námestí SNP si budú môcť obyvatelia vypočuť koncert Therepethe band a Duchoňovcov. Podujatie vyvrcholí krátko pred 22:00 narodeninovým ohňostrojom.