Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

VIDELI STE HO?Pátrajú po nezvestnom 15-ročnom S. Radičovi z Jesenského

Nezvestný má hnedé oči a tmavohnedé vlnité vlasy, naposledy mal oblečenú čiernu bundu, bielo-fialovú mikinu a čierne tepláky. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

Nezvestný má hnedé oči a tmavohnedé vlnité vlasy, naposledy mal oblečenú čiernu bundu, bielo-fialovú mikinu a čierne tepláky.

Jesenské 7. marca (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 15-ročnom Sebastiánovi Radičovi z obce Jesenské v okrese Rimavská Sobota. Nezvestný chlapec odišiel v piatok (3. 3.) z domu na neznáme miesto a príbuzní o ňom nemajú žiadne informácie. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Mal ísť smerom na vlakovú stanicu, ale vykonanými previerkami sa doteraz nepodarilo zistiť žiadne ďalšie informácie o jeho osobe,"
priblížila polícia. Nezvestný má hnedé oči a tmavohnedé vlnité vlasy, naposledy mal oblečenú čiernu bundu, bielo-fialovú mikinu a čierne tepláky.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linke tiesňového volania číslo 158 alebo prostredníctvom stránky polície na sociálnej sieti.