Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Petržalka opäť hľadá svojho nezabudnuteľného učiteľa

Ilustračná snímka. Foto: TERAZ.sk

Ide o špeciálnu kategóriu v rámci každoročných oceňovaní najlepších pedagógov materských a základných škôl v pôsobnosti mestskej časti.

Bratislava 7. februára (TASR) - Bratislavská Petržalka hľadá opäť Učiteľa, na ktorého sa nezabúda. Ide o špeciálnu kategóriu v rámci každoročných oceňovaní najlepších pedagógov materských a základných škôl v pôsobnosti mestskej časti. Učiteľom s takýmto titulom sa môže stať súčasný, ale aj bývalý pedagóg. Samospráva o tom informuje na svojom webe.

"Súčasťou bude aj ocenenie pedagógov, ktorí sa svojím pedagogickým majstrovstvom, láskavým a citlivým prístupom stali pre svoje deti a žiakov ich druhými rodičmi. A dokázali im, aj ich rodičom, často pomôcť v zložitých a ťažkých životných situáciách," približuje samospráva.

Nominácie je potrebné poslať do 10. marca poštou na oddelenie školstva petržalského miestneho úradu alebo elektronicky na e-mailovú adresu juraj.monsberger@petrzalka.sk. Predložené návrhy musia obsahovať meno a priezvisko navrhovaného pedagóga vrátane kontaktu na neho, názov materskej školy alebo základnej školy, v ktorej pôsobil, respektíve pôsobí, ako aj zdôvodnenie návrhu. Kontaktné údaje by nemal zabudnúť uviesť ani navrhovateľ.