Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

V Petržalke ocenia najlepších učiteľov a vyhlásia školu roka

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Mestská časť Bratislava-Petržalka je zriaďovateľom 11 základných a 19 materských škôl, z ktorých jedna získa ocenenie Škola roka 2012.

Bratislava 24. marca (TASR) - Učiteľa, na ktorého sa nezabúda aj najlepších pedagogických zamestnancov ocení v utorok 26. marca bratislavská Petržalka. Z rúk starostu Vladimíra Bajana si ocenenie v Cik Cak Centre na Jiráskovej ulici prevezme 12 pedagógov.

"Ide predovšetkým o pedagógov, ktorí svojou prácou, prístupom a odhodlaním sprístupniť nové vedomosti, otvárať nové obzory a upevňovať morálne zásady pripravujú našej spoločnosti novú generáciu vzdelaných mladých ľudí," priblížila Michaela Platznerová z kancelárie petržalského starostu.

Mestská časť Bratislava-Petržalka je zriaďovateľom 11 základných a 19 materských škôl, z ktorých jedna získa ocenenie Škola roka 2012. "Dostane ho najmä za vynikajúce výsledky v minulom roku a predovšetkým za poskytnutie kvalitných služieb nielen svojim žiakom, ale aj rodičom, zamestnancom a partnerom školy či širokej verejnosti," podotkla Platznerová.

Slávnostné odovzdávanie ocenení je spojené s kultúrnym programom, počas ktorého sa predstavia študenti Základnej umeleckej školy Jána Albrechta. Podujatie sa začne o 9.00 h.