Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Regióny

Pezinská polícia pátra po vodičovi, ktorý zrazil cyklistku a ušiel

Ilustračné foto. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Polícia vyzýva svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase priebeh nehody, aby prispeli k jej objasneniu.

Bratislava 5. októbra (TASR) - Pezinskí dopravní policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení vodiča, ktorý ušiel z miesta po tom, čo zrazil cyklistku. K nehode malo dôjsť ešte 29. septembra okolo 5.00 h na ceste II/502 v smere zo Svätého Jura do Bratislavy. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

"Na uvedenom mieste, niekoľko metrov pred tabuľou s označením Bratislava, mal vodič na doposiaľ neznámom vozidle pravým spätným zrkadlom zachytiť cyklistku jazdiacu v rovnakom smere. Následkom toho cyklistka spadla z bicykla a utrpela ľahké zranenia," priblížila Slamková s tým, že neznámy vodič z miesta nehody odišiel bez toho, aby si splnil povinnosti účastníka dopravnej nehody.

Polícia preto vyzýva svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom mieste priebeh a okolnosti tejto dopravnej nehody, ktoré by prispeli k jej objasneniu, aby sa prihlásili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, prípadne na stránke polície na sociálnej sieti formou súkromnej správy.