Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Pivovar Šariš v rámci grantového programu rozdelí projektom 16.000 eur

Na archívnej snímke areál Pivovaru Šariš. Foto: TASR - Milan Kapusta

V rámci grantového programu boli počas jeho existencie podporené stovky projektov celkovou sumou vo výške viac ako 350.000 eur.

Veľký Šariš 7. septembra (TASR) - Pivovar Šariš v rámci 19. ročníka grantového programu Šariš ľuďom rozdelí medzi žiadateľov 16.000 eur. Mimovládne organizácie sa o finančnú podporu môžu uchádzať do 14. októbra. Každý zo žiadateľov môže predložiť iba jeden projekt. Za pivovar o tom TASR informoval Martin Erdöfy.

Podporené budú projekty so zameraním na ochranu životného prostredia s ekologickým a udržateľným charakterom, rovnako ako tie na podporu a zachovanie významných miest, ktoré sú symbolmi regiónu a zároveň miestom stretávania sa.

V rámci grantového programu boli počas jeho existencie podporené stovky projektov celkovou sumou vo výške viac ako 350.000 eur. Vlani to bol napríklad projekt hravého edukačno-náučného chodníka pre peších aj cyklistov v blízkosti rieky Torysa a v okolí dedinky Brezovica či projekt rekonštrukcie viac ako 140-ročnej drevenice so sypancom, stajňou a studňou.