Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Po nočnom incidente v Skalici skončili dve osoby v nemocnici

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Policajti na parkovisku našli muža, zranenú ženu a jej trojročné dieťa.

Skalica 2. decembra (TASR) - Dve osoby so zraneniami previezli do nemocnice po nočnom incidente na parkovisku v Skalici. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Zlatica Antalová.

"Incident medzi osobami postrehli tri nezúčastnené osoby, ktoré zasiahli, mužovi zabránili v ďalšom konaní a zavolali na linku 158. Policajti sa po oznámení ihneď presunuli na miesto konfliktu medzi mužom, ženou a malým dieťaťom," uviedla Antalová.

Policajti na parkovisku našli muža, zranenú ženu a jej trojročné dieťa. "Podozrivého muža policajti na mieste obmedzili na osobnej slobode a nôž, ktorý mal pri sebe, mu odňali. Prípad si vzhľadom na závažnosť ihneď prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ Trnava," informovala krajská policajná hovorkyňa.

Ako doplnila, v týchto chvíľach vykonáva policajný vyšetrovateľ potrebné procesné úkony s cieľom objasnenia priebehu konania, stanovenia presnej kvalifikácie skutku a ďalších neodkladných úkonov. "Bližšie informácie prinesieme, keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí," uviedla Antalová.