Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Počas víkendu sa v Trnavskom kraji bude očkovať iba v sobotu

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

K dispozícii budú tri pracoviská v obchodných centrách a veľkokapacitné očkovacie centrum (VOC) v Piešťanoch.

Trnava 11. augusta (TASR) – V nasledujúci víkend sa bude v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) očkovať proti ochoreniu COVID-19 iba v sobotu (14. 8.). K dispozícii budú tri pracoviská v obchodných centrách a veľkokapacitné očkovacie centrum (VOC) v Piešťanoch. Informoval o tom odbor komunikácie Úradu TTSK.

Jednodávkovou vakcínou Janssen budú očkovať v obchodnom centre v Trnave, Senici a Dunajskej Strede v čase od 10.00 do 17.00 h. Na Kúpeľnom ostrove v Piešťanoch budú očkovať vakcínou od Pfizer/BioNTech všetkých nad 16 rokov v čase od 8.00 do 16.00 h. Dostaviť sa môžu aj ľudia na podanie druhej dávky, ktorí sú viac ako štyri týždne po prvom očkovaní a preukážu sa potvrdením o prvom očkovaní.

Všade môžu prísť aj vopred nezaregistrovaní ľudia. Ostatné VOC nebudú cez víkend v prevádzke, TTSK tak reaguje na aktuálnu situáciu v procese očkovania.

Je potrebné priniesť si so sebou platný doklad totožnosti, preukaz poistenca a vyplnené dotazníky. Neplnoletí záujemcovia musia prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu, a to aj na podanie druhej dávky vakcíny. Informácie o očkovaní, ako aj mapy očkovacích centier TTSK sú dostupné na webovej stránke zdravazupa.sk.