Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

POD TATRAMI SA ZRAZILO 30 ÁUT: Diaľnicu uzavreli

Ilustračné foto. Foto: Polícia SR - Prešovský kraj

Nehoda sa podľa polície zaobišla bez vážnejších zranení.

Poprad/Spišský Štvrtok 4. februára (TASR) - Diaľnica pod Tatrami je v oboch smeroch v súčasnosti uzavretá. Polícia na sociálnej sieti informovala, že potom, čo sa ju podarilo sprejazdniť po nehode ôsmich áut, sa v úseku Spišský Štvrtok - Poprad zrazilo ďalších približne 30 áut. Nehoda sa podľa polície zaobišla bez vážnejších zranení. Uzavreté sú pre kalamitu aj ďalšie úseky ciest.

"Cesta od Šarpanca v smere na Rakúsy, Mlynčeky - Kežmarok je uzavretá z dôvodu poveternostných podmienok. Od obce Spišský Štvrtok smer Hrabušice je cesta uzatvorená v oboch smeroch, je tam uviaznutý autobus a viac vozidiel. Diaľnica D1 je v smere od tunela Bôrik na Janovce, taktiež v smere od Spišského Štvrtka smer Poprad uzatvorená v oboch smeroch z dôvodu nulovej viditeľnosti a silného vetra," uvádza polícia. Z rovnakých dôvodov aktuálne platí uzávierka cesty I/18 Janovce - Hozelec - Poprad v oboch smeroch.

Od obce Krajná Poľana od križovatky s obcou Krajná Bystrá je uzatvorená cesta v smere na hraničný priechod Vyšný Komárnik, a to až do odstránenia snehu z vozovky. Cesta od Kežmarku v smere do Huncoviec až do obce Žakovce je vzhľadom na poveternostné podmienky taktiež neprejazdná. "Cesta je uzavretá aj z Vrbova do Huncoviec," dodáva polícia.