Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Riskantné predbiehanie zaplatil mladý vodič ťažkými zraneniami

Čelná zrážka dvoch osobných áut medzi oravskými obcami Podbiel a Krivá sa vo štvrtok 17. januára 2013 podvečer skončila ťažkými zraneniami 24-ročného Tvrdošínčana. Foto: TASR/KR PZ Žilina

Celková škoda na havarovaných motorových vozidlách prestavuje podľa prvotných odhadov sumu viac ako 7000 eur.


Podbiel 18. januára (TASR) – Čelná zrážka dvoch osobných áut medzi oravskými obcami Podbiel a Krivá sa vo štvrtok 17. januára podvečer skončila ťažkými zraneniami 24-ročného Tvrdošínčana. TASR o tom dnes predpoludním informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

„Na rovnom úseku cesty s plnou deliacou stredovou čiarou sa pri predbiehaní nákladného vozidla nestihol zaradiť späť do svojho jazdného pruhu a čelne sa zrazil s oproti idúcim osobným autom,“ spresnila s tým, že okrem spomínaného vodiča, ktorý utrpel ťažké zranenia, sa ľahšie zranili štyria jeho spolucestujúci.

Celková škoda na havarovaných motorových vozidlách prestavuje podľa prvotných odhadov sumu viac ako 7000 eur. Policajný vyšetrovateľ sa zaoberá zisťovaním presných okolností závažnej dopravnej nehody v rámci začatého trestného stíhania za prečin ublíženie na zdraví.