Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Polícia avizuje opatrenia počas sobotného zápasu v Bratislave

Ilustračné foto. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Zúčastnení nesmú mať zakrytú tvár spôsobom sťažujúcim alebo znemožňujúcim identifikáciu osoby.

Bratislava 3. marca (TASR) - Polícia avizuje bezpečnostné opatrenia počas sobotného (4. 3.) futbalového zápasu medzi ŠK Slovan Bratislava a Spartakom Trnava o 16.30 h na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave. Občanov žiada, aby rešpektovali jej pokyny a výzvy a boli ohľaduplní voči ostatným. Policajti budú monitorovať aj dopravu. Informovali o tom na sociálnej sieti.

"Na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky budú dopravní policajti po celý čas bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení operatívne reagovať," uviedla polícia.

Občanom, ktorí sa plánujú na zápase zúčastniť, polícia pripomína, že počas presunu na futbalových štadión, ako aj počas celého športového podujatia je zakázané vnášať na miesto konania podujatia alebo používať pyrotechnické výrobky, kuklu strelnú zbraň, chladnú zbraň alebo inú vec, ktorou možno urobiť útok proti telu dôraznejším. Rovnako je zakázané navštevovať podujatie zjavne pod vplyvom alkoholu, omamných alebo psychotropných látok. Zúčastnení tiež nesmú mať zakrytú tvár spôsobom sťažujúcim alebo znemožňujúcim identifikáciu osoby.