Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Cesta cez Bielu horu je neprejazdná

Na snímke práce na ceste cez Bielu horu medzi obcami Trstín a Jablonica v stredu 23. júna 2021. Foto: TASR – Lukáš Grinaj

Polícia žiada vodičov, aby na týchto úsekoch zvýšili svoju pozornosť a dodržiavali pokyny vyplývajúce z dopravného značenia.

Trnava 24. júna (TASR) - Polícia upozorňuje vodičov na aktuálne dopravné obmedzenie na ceste I. triedy medzi Trnavou a Senicou. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Ako uviedla, čiastočná uzávera cesty cez horský priechod Biela hora potrvá z dôvodu rekonštrukcie povrchu vozovky do 20. júla. „Premávka je na mieste riadená dočasnou svetelnou signalizáciou. Nákladné autá s dĺžkou nad desať metrov majú prejazd týmto úsekom zakázaný. Odklon dopravy je vyznačený dočasným dopravným značením," informovala Antalová.



Ide o značenie po diaľnici v smere Trnava – Bratislava – Malacky, po diaľnici D1 a po ceste II. triedy v smere Trnava – Nové Mesto nad Váhom – Myjava smer Senica a späť a po cestách II. triedy v smere Jablonica – Brezová pod Bradlom – Vrbové.

Polícia žiada vodičov, aby na týchto úsekoch zvýšili svoju pozornosť a dodržiavali pokyny vyplývajúce z dopravného značenia.