Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Regióny

Polícia hľadá muža, ktorý v Bratislave ukradol dva bicykle

Muž sa vlámal do bytového komplexu na Belánikovej ulici v bratislavskej Karlovej Vsi a ukradol dva horské bicykle. Polícia žiada verejnosť o stotožnenie muža. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková. "V garážových priestoroch došlo k poškodeniu viacerých zámkov pivničných kobiek, ktoré sa nachádzajú za parkovacími miestami. Z interiéru jednej z garáží boli odcudzené dva horské bicykle, ktoré boli nájdené v areáli bytového komplexu," priblížila Martiniaková. Dodala, že škoda, ktorá bola spôsobená poškodením zámkov a dverí, je predmetom vyšetrovania. Muž bol strednej postavy vo veku od 25 – 40 rokov, mal obuté čierne tenisky, čierne tepláky, červenú bundu s kapucňou, ktorú mal na hlave a vestu zeleno-olivovej farby, opísala Martiniaková. Foto: TASR - KR PZ

Akékoľvek informácie k hľadanej osobe je možné oznámiť na telefónnom čísle 0961 513 705 alebo na linke 158.

Bratislava 9. októbra (TASR) - Muž sa vlámal do bytového komplexu na Belánikovej ulici v bratislavskej Karlovej Vsi a ukradol dva horské bicykle. Polícia žiada verejnosť o stotožnenie muža. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková.

"V garážových priestoroch došlo k poškodeniu viacerých zámkov pivničných kobiek, ktoré sa nachádzajú za parkovacími miestami. Z interiéru jednej z garáží boli odcudzené dva horské bicykle, ktoré boli nájdené v areáli bytového komplexu," priblížila Martiniaková. Dodala, že škoda, ktorá bola spôsobená poškodením zámkov a dverí, je predmetom vyšetrovania.

Muž sa vlámal do bytového komplexu na Belánikovej ulici v bratislavskej Karlovej Vsi a ukradol dva horské bicykle. Polícia žiada verejnosť o stotožnenie muža. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková. "V garážových priestoroch došlo k poškodeniu viacerých zámkov pivničných kobiek, ktoré sa nachádzajú za parkovacími miestami. Z interiéru jednej z garáží boli odcudzené dva horské bicykle, ktoré boli nájdené v areáli bytového komplexu," priblížila Martiniaková. Dodala, že škoda, ktorá bola spôsobená poškodením zámkov a dverí, je predmetom vyšetrovania. Muž bol strednej postavy vo veku od 25 – 40 rokov, mal obuté čierne tenisky, čierne tepláky, červenú bundu s kapucňou, ktorú mal na hlave a vestu zeleno-olivovej farby, opísala Martiniaková.
Foto: TASR - KR PZ v Bratislave


Muž bol strednej postavy vo veku od 25 – 40 rokov, mal obuté čierne tenisky, čierne tepláky, červenú bundu s kapucňou, ktorú mal na hlave a vestu zeleno-olivovej farby, opísala Martiniaková.

Akékoľvek informácie k hľadanej osobe je možné oznámiť na telefónnom čísle 0961 513 705 alebo na linke 158. Informácie je možné poskytnúť aj osobne na policajnom oddelení alebo prostredníctvom správy na sociálnej sieti.