Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Hľadajú sa svedkovia dopravnej nehody v Bratislave

Ilustračná snímka Foto: TASR/Michal Svítok

Na uvedenom mieste došlo k zrážke vozidla neznámej farby a neznámej značky, ktoré nedalo prednosť v jazde cyklistovi jazdiacemu v pravom jazdnom pruhu po Tomášikovej ulici, približuje polícia.

Bratislava 4. júna (TASR) – Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo ešte 27. mája doobeda na križovatke ulíc Tomášikova – Trnavská cesta v Bratislave. Pri nehode sa ľahko zranil cyklista. Polícia hľadá svedkov nehody, ktorí by mohli pomôcť k jej objasneniu. Informuje o tom na sociálnej sieti.

"Na uvedenom mieste došlo k zrážke vozidla neznámej farby a neznámej značky, ktoré nedalo prednosť v jazde cyklistovi jazdiacemu v pravom jazdnom pruhu po Tomášikovej ulici smerom na Rožňavskú ulicu, následkom čoho došlo k ich vzájomnej zrážke," približuje polícia.

Svedkovia, ktorí túto dopravnú nehodu videli alebo majú jej priebeh zaznamenaný na kamerovom zázname auta, by sa mal prihlásiť osobne na odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu na Osvetovej ulici alebo na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru. Urobiť tak môžu aj telefonicky, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.