Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Regióny

NEHODA V BRATISLAVE: Polícia hľadá svedkov

Snímka z miesta nehody na Vetvárskej ulici v Bratislave. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Podľa doposiaľ zistených informácií na uvedenom mieste došlo k zrážke medzi vozidlom a chodkyňou, ktorá prechádzala Vetvárskou ulicou tesne za Trojičným námestím, priblížili policajti.

Bratislava 14. decembra (TASR) - Bratislavská polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Bratislave, ku ktorej došlo v pondelok (12. 12.) približne okolo 17.00 h na Vetvárskej ulici v smere do mesta, v úseku od Trojičného námestia smerom ku Krajinskej ulici. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Podľa doposiaľ zistených informácií na uvedenom mieste došlo k zrážke medzi vozidlom a chodkyňou, ktorá prechádzala Vetvárskou ulicou tesne za Trojičným námestím," priblížili policajti. V dôsledku zrážky bola žena ľahko zranená.

V tejto súvislosti sa polícia obracia na svedkov, ktorí videli priebeh dopravnej nehody, alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z vozidla. Žiada ich, aby sa prihlásili osobne na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Bratislava na Osvetovej ulici alebo na ktoromkoľvek oddelení PZ. Svedkovia môžu políciu kontaktovať aj telefonicky.