Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Prešove

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v utorok (2. 2.) po 17.00 h na Ulici Arm. gen. Svobodu v Prešove. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Podľa polície došlo k zrážke osobného motorového vozidla značky Škoda Felícia a chodca.

Prešov 11. februára (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v utorok (2. 2.) po 17.00 h na Ulici Arm. gen. Svobodu v Prešove. Dôvodom je objektívne prešetrenie jej okolností. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Došlo k zrážke osobného motorového vozidla značky Škoda Felícia, ktoré viedol 52-ročný vodič, a 42-ročného chodca. Chodec prechádzal cez cestu mimo priechodu pre chodcov," uviedla Ligdayová.

Polícia žiada prípadných svedkov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste alebo ktorí by mohli poskytnúť akékoľvek informácie, aby sa prihlásili na telefónom čísle 158. Môžu tak urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom stránky Policajného zboru na sociálnej sieti. Rovnako sa môžu na políciu obrátiť i v prípade, že potrebujú ďalšie informácie.