Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Starej Turej

Novomestskí dopravní policajti vyšetrujú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo dňa 15.8.2021 v čase približne o 19.00 hod. na ul. Komenského v Starej Turej, v blízkosti areálu ZŠ. Foto: FB Polícia SR - Trenčiansky kraj

Vodič osobného motorového vozidla značky BMW 318 d pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť stavu a povahe vozovky a svojim schopnostiam, zišiel mimo cesty a narazil do oplotenia areálu základnej školy.

Stará Turá 26. augusta (TASR) – Dopravní policajti z Nového Mesta nad Váhom žiadajú verejnosť o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody, ktorá sa stala ešte 15. augusta okolo 19.00 h na Komenského ulici v Starej Turej.

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, vodič osobného motorového vozidla značky BMW 318 d pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť stavu a povahe vozovky a svojim schopnostiam, zišiel mimo cesty a narazil do oplotenia areálu základnej školy. Následne z miesta nehody ušiel.

Žiadame svedkov nehody, ktorí by ju mohli pomôcť objasniť, aby kontaktovali políciu na telefónnom čísle 158, prípadne na čísle 096124 3518,“ vyzýva polícia.