Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

VODIČ UŠIEL Z MIESTA NEHODY: Polícia hľadá svedkov

Snímka z miesta nehody v Prešove. Foto: TASR - KR PZ Prešov

Doposiaľ neznámy vodič podľa polície viedol auto po kruhovom objazde, kde pri odbočovaní vpravo na obec Malý Šariš nedal prednosť v jazde cyklistovi idúcemu rovno a došlo k zrážke.

Prešov 29. marca (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody medzi cyklistom a neznámym autom, ku ktorej došlo v nedeľu (27. 3.) popoludní na kruhovom objazde na Levočskej ulici v Prešove. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

"Doposiaľ neznámy vodič viedol auto po kruhovom objazde, kde pri odbočovaní vpravo na obec Malý Šariš nedal prednosť v jazde cyklistovi idúcemu rovno a došlo k zrážke. Neznámy vodič z miesta dopravnej nehody odišiel bez splnenia povinností účastníka dopravnej nehody," uviedol Džobanik.

Cyklista utrpel zranenia v oblasti hlavy a členka, bol prevezený rýchlou zdravotnou pomocou. Na mieste neboli žiadni svedkovia. Ako povedal Džobanik, podľa výpovede poškodeného cyklistu by malo ísť o vozidlo bielej farby, pravdepodobne značky Volkswagen.

Polícia žiada vodičov, ktorí v tom čase prechádzali daným úsekom a boli svedkami dopravnej nehody, aby akékoľvek informácie oznámili na linku 158, najbližšom útvare Policajného zboru alebo prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.