Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Novom Meste nad Váhom

Dopravní policajti z Nového Mesta nad Váhom hľadajú svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala na priechode pre chodcov v Novom Meste nad Váhom v križovatke ulíc J. Kolára s ul. Javorinskou v pondelok popoludní (dňa dňa 8.5.2023 o 14.25 hod). Foto: FB Polícia SR - Trenčiansky kraj

Nehoda sa stala v križovatke ulíc J. Kolára s Javorinskou v pondelok (8. 5.) popoludní o 14.25 h.

Nové Mesto nad Váhom 10. mája (TASR) - Dopravní policajti z Nového Mesta nad Váhom hľadajú svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala na priechode pre chodcov v Novom Meste nad Váhom. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Nehoda sa stala v križovatke ulíc J. Kolára s Javorinskou v pondelok (8. 5.) popoludní o 14.25 h. Vodička osobného auta zachytila mladú chodkyňu. Po zrážke obe z miesta udalosti odišli.

"Mladá chodkyňa informovala večer o nehode svoju matku, ktorá s ňou išla k lekárovi, a následne udalosť oznámila aj na polícii," informovala polícia.

Polícia vyzýva vodičku motorového vozidla, ktorá mala kolíziu s chodkyňou, aby sa prihlásila na dopravnom inšpektoráte v Novom Meste nad Váhom. Prípadne, nech kontaktuje políciu na telefónnom čísle 158 alebo na sociálnej sieti formou súkromnej správy.