Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov nehody na Hospodárskej ulici v Trnave

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Trnave, pri ktorej bol zranený na priechode pre chodcov 18-ročný mladík. Foto: TASR - KR PZ Trnava

Mladík prechádzal na druhú stranu cesty, keď doňho narazilo auto Škoda Fabia. Nie je vylúčené, že prebehol na červenú.

Trnava 14. januára (TASR) – Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Trnave, pri ktorej bol zranený na priechode pre chodcov 18-ročný mladík. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. K nehode došlo na Hospodárskej ulici ešte 19. novembra okolo 17:20.

"Mladík prechádzal na druhú stranu cesty, keď doňho narazilo auto Škoda Fabia. Nie je vylúčené, že prebehol na červenú. Po nehode bol s ľahkými zraneniami prevezený na ošetrenie, 57-ročná vodička sa nezranila. Polícia podrobila oboch účastníkov dychovým skúškam na alkohol a tieto boli negatívne," uviedla hovorkyňa.

"Ak bol niekto priamym svedkom nehody a vie poskytnúť bližšie informácie k jej priebehu, alebo disponuje napríklad videozáznamom, všetky informácie nám môže poskytnúť na telefónnom čísle 0961103516 alebo na čísle 158. Informácie nám môže poslať aj cez súkromnú správu facebook sr – trnavský kraj,"
dodala Linkešová.