Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Polícia hľadá svedkov zrážky auta s cyklistom v Bratislave

Snímka zo zrážky auta s cyklistom na križovatke ciest Vrakunská – Ivanská, 30. septembra 2021 v Bratislave. Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj

Priami svedkovia nehody, prípadne tí, ktorí majú o nehode kamerový záznam, sa môžu osobne prihlásiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Bratislava 4. októbra (TASR) – Bratislavská polícia pátra po svedkoch dopravnej nehody, ku ktorej došlo vo štvrtok ráno na križovatke ciest Vrakunská – Ivanská. Došlo počas nej k zrážke auta s cyklistom. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

„Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave pátrajú po totožnosti osôb, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu dopravnej nehody, ku ktorej došlo dňa 30. septembra v čase o 6.42 h," uviedli policajti.

Priami svedkovia nehody, prípadne tí, ktorí majú o nehode kamerový záznam, sa môžu osobne prihlásiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, prípadne súkromnou správou na profile polície na sociálnej sieti.