Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Regióny

Polícia kontrolovala v Bánovciach nad Bebravou dodržiavanie karantény

Ilustračné foto. Foto: TASR - Pavol Zachar

Policajti všetkých okresných riaditeľstiev v rámci Trenčianskeho kraja budú aj naďalej vykonávať náhodné kontroly dodržiavania uloženej karantény v súvislosti s ochorením COVID-19.  

Bánovce nad Bebravou 11. augusta (TASR) – Policajti kontrolovali v Bánovciach nad Bebravou dodržiavanie karanténnych opatrení v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu. V predošlých dňoch vykonali viac ako tri desiatky kontrol, v jednom prípade zistili porušenie nariadenia. TASR o tom v utorok informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Kontrolu dodržiavania karantény vykonávali policajti po dohode s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva (RÚVZ) Trenčín.

„Len od piatka 7. augusta do pondelka 10. augusta polícia vykonala viac ako 30 kontrol dodržiavania karantény, pričom v jednom prípade zistila porušenie tohto nariadenia. Osobu, ktorá porušila nariadenie, nahlásili RÚVZ Trenčín, ktorý bude v predmetnej veci konať," uviedol Kudlička.

Policajti všetkých okresných riaditeľstiev v rámci Trenčianskeho kraja budú podľa neho aj naďalej vykonávať náhodné kontroly dodržiavania uloženej karantény v súvislosti s ochorením COVID-19.