Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Agresívna Popradčanka napadla policajta, škriabala ho a kopala

Ilustračné foto Foto: TASR

Hliadka železničnej polície riešila priestupok, z ktorého bol podozrivý jeden muž. Počas výkonu sa hliadke do cesty postavila 23-ročná žena, ktorá bránila vykonaniu služobného zákroku.

Poprad 14. júna (TASR) - Trestné stíhanie vo veci trestného činu útoku na verejného činiteľa vedie polícia v Poprade voči 23-ročnej žene. K útoku došlo v piatok (11. 6.) večer na ulici Wolkerovej v Poprade. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Hliadka železničnej polície riešila priestupok, z ktorého bol podozrivý jeden muž. Počas výkonu sa hliadke do cesty postavila 23-ročná žena, ktorá bránila vykonaniu služobného zákroku. Bola vyzvaná, aby upustila od svojho konania. Mladá žena najskôr začal kričať a neskôr fyzicky napadla jedného z policajtov. Opakovane ho ťahala za služobnú polokošeľu, ktorú natrhla a odtrhla i gombík na nej. Žena v útoku na policajta pokračovala, začala ho škriabať a kopať," uviedla Ligdayová.

Agresívna Popradčanka bola umiestnená do cely policajného zaistenia. Ak sa jej vina preukáže, hrozí jej podľa hovorkyne trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.