Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

VIDEO: Mladý Trebišovčan napadol matku nožom, zasahovali kukláči

Ilustračná snímka Foto: TASR Martin Baumann

K 25-ročnému pacientovi mali v rámci bežného výjazdu prísť pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci.

Trebišov 22. februára (TASR) – Zásah špeciálnej policajnej jednotky si uplynulý piatok vyžiadalo agresívne správanie sa mladíka z Trebišova. Ako informuje košické krajské riaditeľstvo Policajného zboru na sociálnej sieti, incidentu, pri ktorom Trebišovčan napadol svoju matku a nožom ohrozoval zdravotných záchranárov, predchádzalo ošetrenie.


K 25-ročnému pacientovi mali v rámci bežného výjazdu prísť pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci. "Počas ošetrovania sa situácia náhle zdramatizovala, keď syn matku fyzicky napadol a nožom ohrozoval aj záchranárov," uviedla polícia s tým, že zdravotníci následne vyšli z bytu a privolali na pomoc políciu. Mladík na vzniknutú situáciu reagoval uzamknutím vchodových dverí.

Policajti sa po príchode na miesto konfliktu snažili s mužom komunikovať. Ten však na ich výzvy, aby dvere otvoril a upustil od svojho konania, nereagoval a odmlčal sa. "Vzhľadom na vyhrotenú situáciu bolo rozhodnuté, že zakročia kukláči," informovala polícia s tým, že príslušníci špeciálnej zásahovej jednotky po násilnom otvorení dverí muža spacifikovali a obmedzili na osobnej slobode.