Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Mužovi hrozí za fyzické napadnutie mladistvého až trojročný trest

Ilustračné foto. Foto: Polícia SR

Obvinený mal v priestoroch vonkajšieho nástupišťa liniek mestskej hromadnej dopravy na Námestí Franza Liszta fyzicky napadnúť mladistvú osobu.

Bratislava 4. októbra (TASR) – Bratislavská polícia obvinila 40-ročného Martina H., ktorý v piatok večer v bratislavskom Starom Meste napadol nožom mladistvého. Za takéto konanie mu hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Podľa doposiaľ zistených informácií mal obvinený v priestoroch vonkajšieho nástupišťa liniek mestskej hromadnej dopravy na Námestí Franza Liszta fyzicky napadnúť mladistvú osobu. „Najprv mal poškodenému vulgárne nadávať a potom ho mal po predchádzajúcom vzájomnom strkaní napadnúť nožom do oblasti chrbta a do oblasti pravej nohy," priblížili policajti s tým, že útok si vyžiadal lekárske ošetrenie mladistvého.

Na miesto udalosti sa následne dostavili policajné hliadky, ktoré útočníka zadržali. „Momentálne sa nachádza v cele policajného zaistenia, kde si počká na rozhodnutie súdu," dodala polícia.