Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

POTOPA NA CESTÁCH: Na Záhorí voda zaplavila viaceré komunikácie

Bez popisu Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia na mieste odkláňa dopravu.

Šaštín-Stráže 26. júna (TASR) - Ťažko prejazdné až neprejazdné boli cesty na Záhorí v skorých ranných hodinách, predovšetkým v obciach Dojč, Šaštín-Stráže a Petrova Ves. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

"Nahlásenú sme mali najmä zatopenú cestu II/500, hlavný ťah na obec Kúty v okrese Senica. Zaplavené boli na Záhorí aj tri železničné priecestia, Kopčany – Kúty, Kátov a pri firme Schaefller. Ak sa chystáte na tento smer, jazdu prispôsobte stavu vozovky," uviedla polícia.

Polícia odkláňa dopravu v okrese Senica, na ceste II/500 je súvislá vrstva vody


Polícia odkláňa dopravu z križovatky Šaštín-Stráže na obec Kuklov. Rovnako postupujú policajti aj v obci Čáry. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

"V obci Čáry sa začal vylievať Smolinský potok, hasiči postupne odčerpávajú vodu z pivníc. Ďalší prejazd vozidiel by sťažoval zásah hasičov a komplikoval situáciu na mieste. Cesta II/500 je zatopená. Na ceste sa nachádza súvislá, asi 15 centimetrov vysoká vrstva vody," uviedla polícia.