Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Muž pod vplyvom omamných látok obťažoval ľudí, našla ho polícia

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Policajti v rámci objasňovania protiprávneho konania vykonali viacero výsluchov obetí. Podľa jedného zo svedkov sa muž po inhalovaní toluénu mal správať agresívne.

Bratislava 18. novembra (TASR) - Polícia vypátrala 35-ročného muža, ktorý mal v Bratislave obťažovať ľudí pod vplyvom omamných látok. Vypovedať už bol aj na policajnom oddelení. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Na sociálnych sieťach sme začiatkom tohto týždňa zaregistrovali informáciu o neznámom mužovi, ktorý obťažuje ľudí v blízkosti zastávok mestskej hromadnej dopravy (MHD), ako aj v dopravných prostriedkoch MHD pod vplyvom omamných látok," uviedol Szeiff.

Policajti v rámci objasňovania protiprávneho konania vykonali viacero výsluchov obetí. Podľa jedného zo svedkov sa muž po inhalovaní toluénu mal správať agresívne. "Prípadom sa aj naďalej intenzívne zaoberáme a v tejto veci vykonávame všetky potrebné úkony s cieľom jej náležitého objasnenia," doplnil hovorca s tým, že vec je v súčasnosti realizovaná ako priestupok.

Polícia apeluje na ľudí, aby ju v prípade, ak sú svedkami alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, kontaktovali na bezplatnom čísle 158. "Včasným oznámením a prijatím informácie o protiprávnom konaní sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania jeho páchateľa a samotného objasnenia takéhoto skutku," podotkol Szeiff.