Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Polícia objasnila lúpež v rýchlom občerstvení v Partizánskom

Vyšetrovateľ z Partizánskeho vzniesol obvinenie vo veci zločinu lúpeže voči 21-ročnému mužovi z okr. Banská Štiavnica. Foto: FB Polícia SR - Trenčiansky kraj

Obvineniu zo zločinu lúpeže v tejto súvislosti čelí 21-ročný muž z okresu Banská Štiavnica.

Partizánske 27. februára (TASR) - Polícia objasnila lúpež, ku ktorej došlo 23. februára večer v rýchlom občerstvení na Nitrianskej ulici v Partizánskom. Obvineniu zo zločinu lúpeže v tejto súvislosti čelí 21-ročný muž z okresu Banská Štiavnica. Informoval o tom vo štvrtok trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

"Obvinený mal s kuklou a čiernou kapucňou na hlave prísť k služobnému vchodu predajne rýchleho občerstvenia a po odomknutí majiteľom prevádzky mal s kuchynským nožom zaútočiť na poškodeného s úmyslom zmocniť sa cudzej veci," opísal Kudlička.

Následne sa podľa neho malo podariť poškodenému mužovi spolu s brigádnikom obvineného spacifikovať a privolať políciu. "Majiteľovi prevádzky počas útoku obvinený nespôsobil žiadne zranenie a ani mu nevznikla žiadna škoda. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby," dodal.