Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Polícia obvinila mladíka, ktorý sa vyhrážal smrťou tehotnej priateľke

Ilustračné foto Foto: TASR

Obvinený muža z okresu Púchov fyzicky napadol svoju tehotnú priateľku.

Púchov 17. marca (TASR) - Púchovskí policajti obvinili 23-ročného muža z okresu Púchov z prečinu nebezpečného vyhrážania. TASR dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Obvinený fyzicky napadol svoju tehotnú priateľku. Ženu, ktorá je v šiestom mesiaci tehotenstva, začal v noci fackovať a škrtil ju. Potom sa jej s nožom v ruke vyhrážal, že ju zabije. Napadnutá žena odišla z domu. Keď sa popoludní vrátila z práce domov, obvinený ju opäť fyzicky napadol. Niekoľkokrát ju udrel po tvári, ťahal ju za vlasy a opakovane ju udieral do hlavy a chrbta. Žena utrpela na hlave zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie," priblížila Antalová.

Ako dodala, žena sa bála o svoj život a aj o život svojho nenarodeného dieťaťa. Policajti spracovali návrh na väzobné stíhanie obvineného. V nedeľu 16. marca obvineného na základe súdneho príkazu eskortovali do väzenia v Ilave. "Na súd tak bude čakať vo väzbe. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," doplnila hovorkyňa.