Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Rumun okradol ženu, ktorú stretol na zoznamke

Ilustračné foto. Foto: PZ SR v Bratislave

Obvinený si mal prostredníctvom internetovej zoznamky dohodnúť stretnutie so ženou, ktorú následne vyzdvihol na aute.

Bratislava 18. augusta (TASR) – Obvineniu zo zločinu lúpeže v súbehu s prečinom neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku čelí 35-ročný Andrei O. S. z Rumunska. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.



Podľa doterajších informácií si mal obvinený prostredníctvom internetovej zoznamky dohodnúť stretnutie so ženou, ktorú následne vyzdvihol na aute. Najskôr sa presunuli k Slnečným jazerám v Senci, neskôr na panelovú cestu v blízkosti obce Jelka.

„Tam mal ženu pod zámienkou skontrolovania údajne nefunkčného spätného svetlometu požiadať, aby vystúpila a skontrolovala ho. Keď žena vystúpila, obvinený chcel s vozidlom odísť, avšak žena sa načiahla po svoju kabelku. Muž ju udrel päsťou do oblasti tváre a z miesta odišiel," priblížil Szeiff.

Krádežou kabelky s dokladmi, platobnými kartami a osobnými vecami jej spôsobil škodu vo výške približne 216 eur, ale tiež zranenia na tvári. S odcudzenou platobnou kartou následne vykonal bezkontaktnú platbu vo výške približne 11 eur. Obvinený je stíhaný na slobode.