Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Muž prepichoval v Bratislave pneumatiky na autách, obvinili ho

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Páchateľa, ktorého činnosť bola zaznamená na kamerových záznamoch a jeho opis sa zhodoval s opisom z rovnakých zločinov, sa polícii podarilo koncom októbra zadržať.

Bratislava 2. novembra (TASR) - Polícia obvinila v utorok (1. 11.) pre pokračovací zločin poškodzovania cudzej veci 28-ročného muža, ktorý júni prepichoval v Bratislave pneumatiky na autách. Svojím konaním spôsobil škodu vo výške 1640 eur. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"V skorých ranných hodinách na Čmelíkovej a Vavrínovej ulici v smere na ulicu Mlynské luhy neznámym predmetom prepichol pravé predné a zadné pneumatiky na vozidlách značiek Mercedes-Benz, Toyota a Škoda, ktoré boli zaparkované na parkovacích miestach na uvedených uliciach," priblížila hovorkyňa.

Páchateľa, ktorého činnosť bola zaznamená na kamerových záznamoch a jeho opis sa zhodoval s opisom z rovnakých zločinov, sa polícii podarilo koncom októbra zadržať. Bratislavčan bol predvedený, vypočúvaný a k svojim činom sa priznal.

"V prípade preukázania viny pred sudom hrozí 28 – ročnému Michalovi B. v zmysle zákona trest odňatia slobody na tri až osem rokov," doplnila Šimková.