Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Polícia obvinila 35-ročného Bratislavčana z drogovej trestnej činnosti

V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému, ktorý sa mal tejto trestnej činnosti dopúšťať obzvlášť závažnejším spôsobom konania a vo väčšom rozsahu, trest odňatia slobody na 10-15 rokov. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Obvinenému hrozí podľa polície trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Bratislava 29. mája (TASR) - Bratislavskí policajti obvinili 35-ročného Radka S. z Bratislavy z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková. K drogovej trestnej činnosti malo dochádzať na Rovniankovej ulici v hlavnom meste.

V pondelok (25. 5.) urobili policajti domovú prehliadku v jednom z bytov na Rovniankovej ulici, kde mal muž podľa zistení kriminalistov prechovávať a predávať omamné a psychotropné látky. Dôvodné podozrenia a operatívne zistenia sa potvrdili. "Policajti mužovi pri prehliadke zaistili prekurzory a ďalšie predmety určené na výrobu metamfetamínu. V rámci vykonanej domovej prehliadky bola zaistená aj neznáma biela látka tuhého skupenstva a plynová pištoľ, ktorú mal muž na základe policajných zistení v nelegálnej držbe," uviedla Martiniaková.

Obvinenému hrozí podľa polície trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. "Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň spracoval podnet k podaniu návrhu na väzobné stíhanie obvineného," uzavrela hovorkyňa.