Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

36-ročný Trnavčan bol obvinený z drogovej činnosti

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Kriminalisti vykonali aj domovú prehliadku v rodinnom dome v Trnave, pri ktorej zaistili stopy súvisiace s drogovou trestnou činnosťou.

Trnava 27. júna (TASR) – Kriminálna polícia v Trnave počas zákroku voči trom mužom v osobnom aute našla niekoľko desiatok dávok metamfetamínu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Dve osoby polícia napokon prepustila na slobodu a 36-ročného Trnavčana vyšetrovateľ zadržal a obvinil z obzvlášť závažného drogového zločinu. "Z vyšetrovania a zhromaždených dôkazov vyplynulo, že obvinený nakupoval pervitín zväčša v Seredi a ten potom predával v okrese Trnava viacerým osobám. Túto činnosť vykonával pravidelne a pervitínom zásoboval vybudovanú klientsku sieť," uviedla polícia.

Zároveň vykonali kriminalisti aj domovú prehliadku v rodinnom dome v Trnave, pri ktorej zaistili stopy súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. "Vyšetrovateľ spracoval podnet pre prokurátora na väzobné stíhanie obvineného. Za drogovú trestnú činnosť vykonávanú závažnejším spôsobom konania mu hrozí odňatie slobody na desať až 15 rokov. Obvinený teraz čaká v policajnej cele, ako o jeho ďalšom osude rozhodne sudca," doplnila polícia.