Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Polícia obvinila Bratislavčana z nedovolenej výroby omamných látok

Snímka z policajnej prehliadky, pri ktorej polícia zadržala Bratislavčana za výrobu omamných látok. Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia obvineného zadržala počas domovej prehliadky v jednom z bratislavských hotelov.

Bratislava 13. novembra (TASR) – Policajti obvinili Bratislavčana z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Polícia obvineného zadržala počas domovej prehliadky v jednom z bratislavských hotelov. Podľa jej slov mu v izbe našli injekčné striekačky s neznámou látkou a plastové vrecká s bielou kryštalickou látkou. Zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie. Podľa doterajších zistení policajtov mal obvinený predávať drogy približne 20 až 25 osobám. Policajti bratislavskej krajskej kriminálnej polície naďalej vykonávajú všetky potrebné úkony smerujúce k objasneniu tohto prípadu.

„Obvinený sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň spracoval pre prokurátora podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby," spresnila hovorkyňa. Dodala, že obvinený bol za rovnaký zločin pred piatimi rokmi rozsudkom Okresného súdu Bratislava III právoplatne odsúdený.