Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Regióny

Obvinila Levičana, v podzemnej garáži v Petržalke mal založiť požiar

Začiatok víkendu v Bratislavskej Petržalke narušil požiar v podzemných garážach v polyfunkčnom objekte na Šustekovej ulici. Pri požiari zhorelo osobné auto Renault Fluence a bola poškodená statika viacerých garáží. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Podozrivého Levičana vypátrali policajti cez analýzu kamerových záznamov a následnej operatívno-pátracej činnosti.

Bratislava 31. augusta (TASR) – Policajti vypátrali a následne obvinili 27-ročného Levičana, ktorý mal uplynulý víkend založiť požiar v podzemnej garáži v polyfunkčnom objekte na Šustekovej ulici v bratislavskej Petržalke. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému mužovi trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave.

Požiarom vznikla škoda 200.000 eur. Zhorelo pri ňom osobné auto. Oheň sa rozšíril aj do spoločných priestorov podzemnej garáže, kde došlo k poškodeniu statiky objektu, elektroinštalácie, rozvodovej elektrickej skrine, kanalizačného potrubia a zadymeniu celého priestoru najnižšieho poschodia podzemnej garáže. Nikto sa však nezranil.

Podozrivého Levičana vypátrali policajti cez analýzu kamerových záznamov a následnej operatívno-pátracej činnosti. Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu všeobecného ohrozenia.