Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Polícia obvinila muža, ktorý mal v Bratislave vykradnúť karavan

Dňa 18.08.2022 v čase od 04:50 h do cca 05:35 vykonal neznámy páchateľ krádež do obytného karavanu. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Neznámeho páchateľa zachytili kamery hotela a záznamy boli predložené polícii. Tá ho následne vypátrala a obmedzila na osobnej slobode.

Bratislava 19. augusta (TASR) - Polícia obvinila 43-ročného Róberta E. z Bratislavy z trestného činu krádeže. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. Obvinený mal vykradnúť obytný karavan a svojím konaním spôsobiť škodu 3600 eur. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Silvia Šimková.

Vo štvrtok (18. 8.) ráno sa neznámy páchateľ vlámal do obytného karavanu, ktorý stál na parkovisku pred recepciou hotela na Kalinčiakovej ulici v Bratislave. Z interiéru odcudzil viacero cenných vecí a spôsobil škodu v celkovej výške približne 3600 eur. Neznámeho páchateľa zachytili kamery hotela a záznamy boli predložené polícii. Tá ho následne vypátrala a obmedzila na osobnej slobode.