Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Muž nožom a nožnicami napadol svoju manželku

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk

Útoku predchádzala hádka medzi manželmi.

Bratislava 16. septembra (TASR) - Trest odňatia slobody až na 12 rokov hrozí v prípade preukázania viny 35-ročnému Bratislavčanovi Borisovi, ktorý v pondelok (13. 9.) napadol svoju manželku. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa informácií polície sa mal incident odohrať v jednom z bytov na Jadrovej ulici v Bratislave. Muž v skorých ranných hodinách, krátko po 4.00 h, fyzicky napadol po predchádzajúcej hádke svoju manželku, ktorú zhodil na zem a kopal do nej. "Následne jej najprv kuchynským nožom, potom aj nožnicami, spôsobil niekoľko bodných rán v oblasti brucha a hrudníka," priblížila polícia s tým, že po tom, ako z bytu odišiel, ho hliadka zadržala a obmedzila na osobnej slobode.

Následne bol obvinený podrobený vykonaniu dychovej skúšky, ktorou mu bola nemeraná hodnota 0,92 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,92 promile. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II v tejto veci vzniesol obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví. "Na základe rozhodnutia súdu je v súčasnej dobe stíhaný väzobne," vysvetlila polícia.