Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Opitý vodič skončil v koľajisku: Odstavil premávku

Foto z miesta incidentu. Foto: Polícia

Muž prechádzal cez železničné priecestie so svetelnou a zvukovou signalizáciou bez závor. Pri prechádzaní zišiel do koľajiska medzi prvú a druhú koľaj, kde zapadol.

Bratislava 25. októbra (TASR) - Polícia obvinila 60-ročného vodiča, ktorý v utorok (24.10.) pod vplyvom alkoholu zišiel s autom v Bratislave do koľajiska. Po nehode nafúkal 2,25 promile. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Muž prechádzal cez železničné priecestie so svetelnou a zvukovou signalizáciou bez závor. Pri prechádzaní zišiel do koľajiska medzi prvú a druhú koľaj, kde zapadol. Dopravu na Vrakunskej ceste tak museli na potrebný čas usmerňovať policajti, obmedzená bola aj železničná premávka.

"Muž bol obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. Poverený policajt oddelenia železničnej polície v tejto súvislosti vzniesol obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 60-ročnému Ľubošovi Š. z Bratislavy," spresnil Szeiff.

Polícia opäť pripomína vodičom, že alkohol za volant nepatrí.