Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Regióny

Vyhrážal sa svojej matke, skončil v policajnej cele

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Giraltovciach po vykonaní potrebných procesných úkonov voči mužovi vzniesol obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážani

Svidník 12. októbra (TASR) - Polícia vo Svidníku rieši prípad trestného činu nebezpečného vyhrážania, ku ktorému došlo v jednej z obcí v okrese. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Ako povedala, 29-ročný muž v pondelok (9. 10.) podvečer v rodinnom dome fyzicky napadol svoju mamu. "Chytil ju pod krk, pritom jej neustále vulgárne nadával a vyhrážal sa jej zabitím. Konanie syna vzbudilo u matky obavu a strach. Polícia po príchode na miesto obmedzila násilníka na osobnej slobode a neskôr bol umiestnený do cely policajného zaistenia," uviedla Ligdayová.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Giraltovciach po vykonaní potrebných procesných úkonov voči mužovi vzniesol obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania.

"Ak sa obvinenému vina pred súdom preukáže, podľa zákona mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky," dodala krajská policajná hovorkyňa.