Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Polícia obvinila muža z Víťazoviec zo zločinu vraždy v štádiu pokusu

Ilustračné foto Foto: TASR

V kuchyni domu, po predchádzajúcej konzumácii alkoholických nápojov, mal obvinený prísť k 46-ročnej žene a nožom ju bodol do krku.

Víťazovce 9. januára (TASR) - Polícia obvinila 39-ročného muža z obce Víťazovce, v okrese Humenné, zo zločinu vraždy v štádiu pokusu. O prípade, ktorý sa stal v ešte v stredu (4. 1.) v nočných hodinách, informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

"V jednom z rodinných domov v obci Víťazovce došlo k obzvlášť závažnému zločinu vraždy v štádiu pokusu. Prípad vedie vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, ktorý po vykonaní potrebných procesných úkonov mohol vzniesť obvinenie voči miestnemu mužovi," uviedla hovorkyňa.

V kuchyni domu, po predchádzajúcej konzumácii alkoholických nápojov, mal obvinený prísť k 46-ročnej žene a nožom ju bodol do krku. Napadnutá žena sa agresora pokúšala od seba odtlačiť, no ten v útoku pokračoval ďalej. "Žena sa aktívne bránila a podarilo sa jej muža odstrčiť. Útočník z miesta činu následne odišiel," doplnila Ligdayová.

Muža policajná hliadka zadržala a skončil v cele policajného zaistenia. Krajský vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie.