Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

NAŠLI U NEJ DROGY: Polícia obvinila 32-ročnú ženu z obce Klenovec

Na policajnej snímke zadržané drogy. Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Okrem metamfetamínu u nej bolo nájdené aj plastové vrecúško s obsahom sušeného rastlinného materiálu.

Klenovec 18. novembra (TASR) – Obvineniu z drogovej trestnej činnosti čelí 32-ročná žena z obce Klenovec v okrese Rimavská Sobota. Ako na sociálnej sieti informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici, žena mala drogy užívať i ďalej predávať.

"Obvinená si mala neoprávnene opakovane zadovažovať pervitín, ktorý následne u seba neoprávnene prechovávala s cieľom osobnej spotreby, ako aj ďalšieho predaja," priblížila polícia s tým, že žena bola zadržaná ešte v stredu (16. 11.).

Počas prehliadky u podozrivej polícia zaistila materiál, ktorý zaslala na expertízne skúmanie. Okrem metamfetamínu u nej bolo nájdené aj plastové vrecúško s obsahom sušeného rastlinného materiálu.

"Expertíza potvrdila, že ide o rastlinu rodu Cannabis s obsahom tetrahydrokanabinolu, pričom takto neoprávnene zadováženú drogu následne neoprávnene v obci Klenovec a na iných miestach v okrese predávala ďalším odberateľom," uviedla polícia.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Rimavskej Sobote začal v prípade trestné stíhanie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Zo strany vyšetrovateľa bol podaný aj podnet na návrh vzatia obvinenej do vyšetrovacej väzby.